www.LuajOnline.de.tl Lojra Online,Games Apex Casino Free, Luaj Free , Luaj Shak Shak Casino, Luaj Apex, Lojra Me Makina, Lojra per Vajza,Luaj Futboll , Motorra ,Bilardo, Poker e Tej
  Shkarko Loje Per Kompjutin Tuaj
 

Ermi Lojes :My Tribe - Fisi im 


Klikoni mbi imazhet për të zmadhuar:
Shipwrecked  një ishull të bukur tropikal, tribespeople trim tuaj pak duhet të ndërtojmë një shtëpi të re! Me drejtimin tuaj, fisit do të zbulojë sekretet e misterioze, teknologjitë ehulumtime të reja, design rrobat e tyre, mbjelljen e pemëve dhe luleve, ndërtojnë mrekullimasiv dhe më shumë! Kthehen shpesh për të ushqyer fisit tuaj, vesh ata, dhe të kujdeset për foshnjat dhe fëmijët! Ka aq shumë për të bërë dhe të gjithë kohën  botë për të bërë atë me fis e mia!

Play Now - Free Download
Platform - PC/Windows
Game size - 51 MB 


Download the game now!

Get Full Version

Get the full version and enjoy the following...

 Unlimited play; you own the game
 You can buy the game as a gift for someone else
 Instant activation
 No additional downloads
 No shipping, waiting or CD-ROM necessary


Buy now!

 

 

 
Ermi Lojes :Build a Lot 4 - Ndertimi i Nje Lot


Klikoni mbi imazhet për  të zmadhuar:

 

 Të pushtetit është  duart tuaja! Ndihmë qytetet miqësore të rritet dhe shkëlqim me ndërtimin e lagjeve dhe gjenerimin e energjisë së pastër për të bërë ato të punojnë Build-a-lot-4. Watch për mbingarkesë pushtet! Nëse keni krijuar shumë shpejt, ju mund të përjetojnë ndërprerje të energjisë elektrike dhe renters pakënaqur. Ju do të keniburime në komandën tuaj  aktivizoj në qytetet - ndërtuar kulla diellore dhe mullinjtë e erës dhe dërgimin e teknikë për të siguruar që të gjithë është efikas të energjisë.

Pastaj, të merrni lagjet aftë tuaj dhe i zbukuruar, duke ndërtuar fusha tenisi, pishina, dyqane dhe më shumë. Me fushata të shumta për të luajtur dhe një sërë çmimesh për të fituar, nuk është mjaft për të bërë dhe shumë argëtim duke pritur për ju  Build-a-lot-4!

Play Now - Free Download
Platform - PC/Windows
Game size - 93 MB 

Download the game now!

Get Full Version 

Get the full version and enjoy the following...

 Unlimited play; you own the game
 You can buy the game as a gift for someone else
 Instant activation
 No additional downloads
 No shipping, waiting or CD-ROM necessary


Buy now!
 
  Klikme Per Sot 8 visitors (68 hits) Kerkime Copyright © 2009 - 2014 | Ndalohen Kopjimet e Faqes | By : LiXi  
 
Mirserrdhet ne LuajOnline.de.tl Luani Lojra Online Argetohuni Tek Ne Gjithcka Ku Kalohet Kendeshem .Luani Shak Shak Apex , Luani Poker Te Ndryshm, Luani Futboll, Luani Kush Do te Behet Miljoner, Luani Me Motora, Luani Me Makinae Shum Te Tjera Vetem Ne WWW.LUAJONLINE.DE.TL
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden